Vozila iz Fiat game po akcijskim cenama u Srbiji


Jednomesečna kampanja Fiat Restart traje do 15. oktobra i donosi popuste do 2.200 evra. Fiat 500L Cross je snižen na 11,990 evra.


 


Od utorka 15. septembra 2020. godine, Fiat Automobili Srbija se pridružuje globalnoj inicijativi pod nazivom Fiat Restart. Ova jednomesečna kampanja nudi Fiat 500L i druge modele iz FCA game pod posebnim ekonomskim pogodnostima, ali i sigurnosne usluge u vidu sanitizacije i provere vozila. Pridružujući se kampanji, komercijalni direktor FCA Srbija Igor Ševo naglasio je da ovakvim inicijativama Fiat Srbija brine i štiti sigurnost klijenata uz naglašen ekološki aspekt pri kupovini automobila, ali i ekonomski u vidu finansijskih pogodnosti za svakoga ko planira kupovinu novog automobila iz FCA game.


 


Ševo je naglasio da novi Pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila i njihovoj tehničkoj ispravnosti treba da stupi na snagu sledeće godine što će pooštriti uslove za registraciju automobila sa Euro 3 emisionim standardom. Upravo zbog toga, FAS i Mopar odeljenje nude basic i premium pack sanitizacije automobila pod akcijskim uslovima od 2.990 odnosno 7.990 dinara. U prodajnoj akciji u okviru Fiat Restart kampanje, Fiat 500L Cross se nudi po akcijskoj ceni od 11.990 evra umesto 14.190 evra, dok cena modela Sport na akciji iznosi 12.490 evra umesto 14.690 evra. Za kupovinu ovih automobila i ostvarenje bonusa od 2.200 evra potrebno je reciklirati stari automobil ili zameniti trenutni polovni automobil.